L’empresa

Derivats del Cartró Ser.Graf, S.L. comença la seva trajectòria l’any 1995 com a empresa cooperativa prestant serveis gràfics.


Derivats del Cartró Ser.Graf, S.L.. Empresa cooperativa de serveis gràfics des de 1995.


Derivats del Cartró neix a la comarca de l’Anoia, Barcelona. És una comarca amb tradició centenària en la indústria paperera, en què a més s’ha desenvolupat una potent indústria al voltant de les arts gràfiques i al packaging. Hi són presents un gran nombre d’empreses de serveis gràfics punteres i d’abast internacional.

El disseny d’envasos o packaging ens ofereix cada dia noves i sorprenents formes de presentació dels productes, en què l’ús de finestres en els envasos és un dels elements clau. Això fa que la fabricació d’envasos sigui una tasca cada vegada més complexa. Derivats del Cartró sorgeix per a donar resposta a una necessitat pròpia de la indústria del packaging, formant part de la cadena de producció d’envasos de les millors empreses de la indústria gràfica.


Derivats del Cartró ofereix als seus clients la solució a una de les fases de producció de packaging que requereix una maquinària i un saber fer específic: la col·locació de finestres en envasos.


En DerCar ens dediquem únicament i exclusivament a la col·locació de finestres en envasos, de manera que els nostres clients poden tenir la seguretat de comptar amb les últimes tecnologies i amb un equip amb àmplia experiència que no només sabrà adaptar-se a les seves necessitats, sinó que a més oferirà solucions.

Derivats del Cartró ofereix un servei ràpid en la producció de tot tipus de finestres per a embalatges. Tenim el compromís de satisfer al client amb la qualitat i la rapidesa en els lliuraments. La nostra prioritat és el client i el nostre equip atén les seves necessitats, assessora i posa en marxa tot el procés.