Productes

Tipus de Finestres als Envasos

Ens adaptem al disseny del vostre packaging

La realització de treballs de col·locació de finestres en caixes de cartró abasta tot tipus d’envàs: finestres en caixa de licor, finestres en caixa de regal, finestres en caixa de tovalló, finestres en caixa cosmètica, finestres en caixa de joguines, finestres en caixa de mocadors de paper … Però bàsicament es divideixen en:

Packaging amb Finestres Normals
Packaging amb Finestres Encunyades
Envasos amb Finestra Kleenex
Envasos amb Finestra impresa amb registre

Finestre tipus caixa kleenexEl cas de la finestra en envasos per mocadors de paper és especial ja que la finestra té una funcionalitat d’ús que permet al comprador extreure un a un els mocadors. És una finestra que, juntament amb l’envàs, és present en tot el cicle de vida del producte.


Materials de les finestres en embalatges

Envasos amb finestres: mostren i protegeixen

L’ús de finestres en el disseny de packaging és una de les eines bàsiques per establir una comunicació directa entre el producte i el client, evitant a més que es trenqui la cadena de seguretat amb l’obertura de l’envàs en el punt de venda.

Els materials emprats en les finestres d’embalatges i envasos asseguren aquesta protecció i mantenen la qualitat del producte envasat. Depenent de les necessitats del producte i del disseny del packaging utilitzarem per a les finestres el material idoni en cada cas:

Envasos amb finestra en PVC
Envasos amb finestra en PET
Envasos amb finestra en Polipropilè
Envasos amb finestra en Acetat
Envasos amb finestra en Paper
Envasos amb finestra en PLA